Părere

Când realizezi că tot drumul anevoios, te-a adus acolo unde trebuia

Nu e greu să-ți setezi niște obiective și să nu te duci nici în dreapta, nici în stânga. Să nu te abați, indiferent cât de greu, plin de obstacole și de greutăți poate să fie drumul. E de ajuns faptul că tu ai luat hotărârea să-ți urmărești obiectivul. Sunt atâția oameni care urlă „hai că poți, trebuie doar să faci primul pas”. Nu am nevoie să-mi fie adus aminte că trebuie să suport atât de multe greutăți și obstacole. Nu sunt omul care să vină la tine și să-ți spună „hai, fă primul pas”, pentru uneori, să faci primul pas nu e de ajuns.

Degeaba faci primul pas, atunci când te lovești de obstacole renunți. Nu, sunt acel om, care încearcă să te facă să înțelegi ce înseamnă acel obiectiv. Primul pas este egal cu zero! Dacă tu nu înțelegi obiectivul și ce înseamnă asta pentru tine. Pentru că acest sens al priceperii și înțelegerii va fi sursa ta de putere, de tărie, va fi ceea ce te va face să te ridici de fiecare dată când cazi jos.

Setează-ți țintele, înțelege-le și nu te abate!

Mă simt de parcă acum câțiva ani, să fie o decadă, majoritatea persoanelor erau pe sentimentul că trebuie să faci ceva, dar cel mai important să apuci să-l faci.

Azi, nu știu am sentimentul că un drum fără o țintă e ca un orb care merge pe un drum, nu contează direcția, ci faptul că mergi. Când nu știi unde mergi, drumul ți se pare lin, fără probleme, confortabil. Problemele apar atunci când îți dorești să ajungi undeva și parcă toată lumea ți se pune contră și nimic nu merge.

Cu toții ne aflăm pe un drum, dar puțini sunt aceia care știu direcția.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *